Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: zo werkt Google Assistant op LG 2018 tv’s

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2018, 10:09 CategorieSoftware

Eén van de belangrijkste trends van CES 2018 is de integratie van digitale assistenten in homecinema-producten als televisies. Nagenoeg alle grote fabrikanten komen dit jaar met spraakassistenten in hun smart tv’s, waaronder ook LG. De Koreaanse fabrikant liet in Las Vegas zien hoe dit precies werkt.

Google Assistant op LG 2018 tv’s

De Google Assisant in LG’s 2018 televisies is een persoonlijke assistent waarmee je de tv kunt bedienen, waarmee je nieuwe content kunt vinden en waaraan je vragen kunt stellen. Zo is het mogelijk om middels een spraakopdracht iets op Google te zoeken, kun je jouw favoriete serie laten opstarten en kun je aan Google Home of LG ThinQ gekoppelde smarthome-apparatuur bedienen.

De collega’s van FlatpanelsHD hebben al een korte demonstratie gekregen.

De Google Assistant is momenteel alleen beschikbaar in het Engels, Frans en Duits.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.