Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox One krijgt een niet storen-modus, zodat je ongestoord kunt gamen

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 9:47 CategorieGaming

Microsoft heeft laten weten dat de Xbox One een speciale modus krijgt waardoor gamers ongestoord kunnen gamen op hun spelcomputer. De niet storen-modus zal notificaties onderdrukken en je vrienden laten zien dat je niet gestoord wil worden.

Niet storen-modus voor Xbox One op komst

De Xbox One is nu ongeveer vier jaar op de markt en krijgt nog altijd maandelijkse updates van Microsoft. Dat gaat altijd in fases: eerst krijgt de alpharing de update, daarna de bètatesters en vervolgens de rest van de gamers. De nieuwste optie die nu wordt getest is een niet storen-modus. Wanneer je deze modus activeert, dan zul je geen notificaties meer ontvangen van vrienden en zullen je vrienden in hun vriendenlijst kunnen zien dat je niet gestoord wil worden. Handig voor wanneer je een film kijkt of online je gameplay aan het streamen bent.

Maar daar blijft het niet bij. Want de update brengt ook nieuwe manieren van achievementtracking met zich mee en verandert de manier waarop je kunt reageren op sociale posts. Ook krijgen Xbox One-eigenaars meer mogelijkheden met betrekking tot automatisch afsluiten, zoals twee, drie, vier of vijf uur. Wanneer de update bij iedereen zal aankomen, is op moment van schrijven nog niet bekend. De komende weken worden deze nieuwe features getest. Wellicht dat ze al worden meegeleverd in de update van februari.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.