Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer van Altered Carbon (Netflix) toont een cyberpunk moordmysterie

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 9:37 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft een trailer vrijgegeven van de aankomende serie Altered Carbon, een futuristisch cyberpunk moordmysterie in 2300. De mensen die in deze wereld leven zijn in staat hun bewustzijn over te hevelen van het ene naar het andere lichaam — mits ze dat kunnen betalen.

Altered Carbon op Netflix

Netflix heeft een volwaardige trailer vrijgegeven van Altered Carbon, een cyberpunk moordmysterie dat zich afspeelt in een wereld waar de dood zijn waarde verloren heeft. De serie is gebaseerd op een boek die dezelfde titel draagt, geschreven door Richard K. Morgan, dat zich driehonderd jaar in de toekomst afspeelt. In deze wereld zijn mensen in staat hun bewustzijn over te hevelen van het ene naar het andere lichaam, mits ze dat kunnen betalen. Hierdoor kunnen mensen, in theorie, dus voor altijd in leven blijven.

In Altered Carbon maken we kennis met Takeshi Kovacs, gespeeld door Joel Kinnaman en Will Yun Lee, een soldaat die van lichaam naar lichaam hopt. Hij wordt vermoord op een afgelegen planeet en ontwaakt 250 jaar later in een nieuw lichaam. Hij is opnieuw tot leven gebracht door een rijke man die vermoord bleek te zijn en aan Kovacs de taak te achterhalen wie dat precies was. De trailer geeft alvast een goede indruk van wat je mag verwachten: naast een spannend verhaal, krijg je ook een uitgewerkte cyberpunkwereld.

Altered Carbon is vanaf 2 februari op Netflix te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.