Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Spotlight omvat visuele podcasts over nieuws, politiek en entertainment

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2018, 9:12 CategorieStreamingdiensten

Spotify heeft een nieuw onderdeel voor de muziekstreamingdienst aangekondigd: Spotify Spotlight, met podcasts over nieuws, politiek en meer. Spotlight omvat dus visuele podcasts als het ware, met teksten, video’s en foto’s ter ondersteuning.

Dit is Spotify Spotlight

Spotify heeft laten weten dat de muziekstreamingdienst voortaan visuele podcasts gaat aanbieden. Deze podcasts gaan over nieuws, politiek en entertainment, worden gepresenteerd in diverse afspeellijsten en zullen worden ondersteund door teksten, video’s en foto’s. De dienst noemt deze nieuwe podcastvorm Spotify Spotlight. Hoewel dit een uitgebreide manier van podcasts ervaren is, betekent dit niet dat het design van de apps zal veranderen. Het moet echt als een waardevolle aanvulling gaan aanvoelen voor gebruikers.

Wanneer je luistert naar een visuele podcast met video-ondersteuning, dan moet de video vanuit de linkerkant van de applicatie tevoorschijn komen. In de loop der tijd moeten er natuurlijk meer podcasts worden toegevoegd, maar nu heb je al de keuze uit gesprekken over popcultuur, sport, politiek en, natuurlijk, muziek. De huidige content is afkomstig van partners van Spotify, zoals BuzzFeed News, Cheddar, en Crooked Media, maar bevat ook originele content, in de vorm van RISE, Secret Genius, Spotify Singles en Viva Latino.

Op dit moment is de dienst alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten. Later komt Spotify Spotlight ook naar andere landen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.