Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert nieuwe high-end 4K Ultra Short Throw-projector

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 12:54 CategorieProjectors

Sony heeft tijdens CES 2018 een nieuwe 4K Ultra Short Throw-projector aangekondigd; de LSPX-A1. Deze toevoeging aan het Life Space UX portfolio kost je 30.000 dollar maar daarvoor krijg je wel de ultieme bioscoopervaring.

Sony 4K Ultra Short Throw-projector

De nieuwe projector van Sony is een alles-in-één systeem, gebaseerd op twee innovaties; ‘Ultra Short Throw Technology’ en de ‘Advanced Vertical Drive Technology of the Glass Sound Speaker’. Hiermee moet een indrukwekkend 4K-beeld op het scherm geprojecteerd worden én wordt een indrukwekkende audio-ervaring verzorgd.

De LSPX-A1 kan op een afstand van 24 centimeter van de muur een beeld met een diagonaal van 120-inch en een helderheid van 2500 lumens projecteren. De 4K SXRD-technologie verzorgt een native 4K-resolutie van 4.096 bij 2.160 pixels. De Glass Sound Speaker-technologie is verbeterd en vier extra speakers zijn toegevoegd waardoor de gehele ruimte volgens Sony met geluid gevuld kan worden. Het geluid wordt in 360-graden verspreid door de organische glazen tweeters te laten trillen. De tweeters worden vergezeld door een losse subwoofer en drie midrange drivers.

De projector is stijlvol vormgegeven, met een marmeren bovenzijde, een aluminum frame en een houten plank. Achterop is een kabelmanagementsysteem verwerkt zodat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden. De meegeleverde afstandsbediening heeft ook een minimalistische vormgeving meegekregen, passend bij de stijl van de projector.

De Sony LSPX-A1 4K Ultra Short Throw-projector moet in de lente van 2018 op de markt verschijnen voor een prijs van 30.000 Amerikaanse dollars.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.