Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony komt met compacte HT-SF200 soundbar

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 11:42 CategorieLuidsprekers

Sony bracht vorig jaar al een aantal compacte soundbars op de markt en die bleken goed verkocht te worden. Dit jaar vernieuwt de Japanse fabrikant de line-up dan ook met een nieuw model. De HT-SF200 is een compacte speaker die ontworpen is om op te gaan in de vormgeving van iedere woonkamer.

Sony HT-SF200 soundbar

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar beschikt over een ingebouwde subwoofer waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat moet S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect zorgen, inclusief het gevoel alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn.

De HT-SF200 is aan te sluiten via HDMI ARC. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om snel verbinding te maken met een smartphone of tablet en muziek te luisteren. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een USB-ingang om via een USB-stick media af te spelen. Het minimalistische design is volgens Sony goed inzetbaar voor kleine woonkamers en past eenvoudig op een plank of bijzettafeltje bij de tv.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe compacte soundbar is beschikbaar in zwart (HT-SF200) of beige (HT-SF201). Beide versies zijn vanaf maart 2018 beschikbaar voor een prijs van 250 euro.

Bekijk ook de nieuwe Dolby Atmos soundbars van Sony.


€ 134,08

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen ? werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.