Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2018, 11:55 CategorieLuidsprekers

Sony houdt van een feestje. Dat blijkt wel uit de line-up partyspeakers die het bedrijf al een paar jaar uitbrengt. Sony brengt in 2018 wederom nieuwe modellen op de markt, onder de naam High Power Audio-partyspeakers. De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D produceren volgens het bedrijf een krachtig geluid en bieden diverse DJ-functies.

Sony High Power Audio-partyspeakers

De High Power Audio-partyspeakers van Sony creëren een stevig geluid dankzij Smart High Power Technology. Deze functionaliteit verhoogt de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van EXTRA BASS garandeert volgens Sony diepe bastonen. Tevens zijn Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave.

Voor een realistisch feestgevoel is bij de V71D en V81D een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Dankzij deze toepassing is het geluid overal in de ruimte hoorbaar. Het topmodel (MHC-V81D) is voorzien van 360˚ LIVE SOUND. Deze modus produceert een explosieve sound en geeft het gevoel live aanwezig te zijn op een festival.

De partyspeakers kunnen worden aangestuurd via de Sony Music Center App (voor Android- en iOS). Via deze mobiele-app zijn Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. Sony Music Center biedt de mogelijkheid om tot 50 High Power Audio-partyspeakers met elkaar te verbinden. Draadloos koppelen met een smartphone gaat via Bluetooth of one-touch NFC-connectie. Deze partyspeakers bieden connectiviteit via HDMI en Bluetooth met NFC – voor eenvoudig one-touch verbinden. Ook zijn een CD/DVD, USB, audio-in en FM-tuner geïntegreerd. Via de microfooninput zijn deze krachtpatsers inzetbaar voor karaokesessies.

Alle modellen zijn uitgerust met discoverlichting. De lampjes zijn instelbaar via het touch-panel of de Sony Fiestable App. Deze mobiele-applicatie (voor Android- en iOS) is als plug-in beschikbaar voor de Sony Music Center App. Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls.

Nieuw voor deze partyspeakers is de TAIKO drummodus met een groot assortiment samplegeluiden. Dit biedt de optie om de speaker als een drumstel te gebruiken door te tikken op het touch-panel. Er is een ruim aanbod samples van diverse instrumenten beschikbaar. Feestgangers kunnen met TAIKO verschillende games spelen – en strijden hierbij om de hoogste score – door zo goed mogelijk op de maat van de muziek mee te drummen.

Prijs en beschikbaarheid

De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D zijn vanaf april 2018 beschikbaar in de Benelux voor prijzen van respectievelijk 420 euro, 600 euro en 700 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.