Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos Controller-applicatie voorzien van update op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 9:35 CategorieSoftware

Speakerfabrikant Sonos heeft laten weten dat de app op Android en iOS van een update is voorzien, die in het teken staat van gemak. Er worden geen grote nieuwe functies toegevoegd, maar het navigeren moet nu wel iets gemakkelijker gaan dan voorheen.

Download de update voor Sonos Controller

In een blogpost heeft speakerfabrikant Sonos laten weten dat het vanaf nu mogelijk is een update te downloaden voor de app op Android en iOS. Mocht je de applicatie dagelijks gebruiken dan zul je niet meteen grote verschillen gaan tegenkomen. Deze update staat vooral in het teken van kleine aanpassingen en gemak, waardoor navigeren uiteindelijk gemakkelijker moeten worden. Ook heeft het Now Playing-scherm een achtergrond gekregen die ietwat donker is gemaakt, wat er bijvoorbeeld heel mooi moet uitzien op een oled-scherm.

Daarnaast is de tabs voor het bekijken en beheren van je kamers aangepast. Zo is het nu gemakkelijk om alle beschikbare kamers in één oogopslag te zien. Verder meldt Sonos dat het luistert naar feedback vanuit de community, zoals bedrijven vaker zeggen, maar maakt ook de belofte op frequente basis met verse updates te komen. Wanneer de volgende update echter beschikbaar is, is op moment van schrijven niet bekend. Ook weten we nog niet wat we van die updates mogen verwachten, dus wachten we geduldig op nieuwe informatie.

  • Sonos Controller
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.