Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polk Audio Command Bar is geschikt voor 4k-televisies

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2018, 12:22 CategorieLuidsprekers

Polk Audio heeft een nieuwe soundbar aangekondigd, die beschikt over Amazon Alexa en geschikt is voor 4k-televisies: de Command Bar. De soundbar wordt aanvankelijk alleen uitgebracht in de VS en enkele Europese landen; over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Dit is de Polk Audio Command Bar

Polk Audio, onderdeel van Sound United, heeft tijdens CES 2018 een nieuwe soundbar aangekondigd: de Command Bar. Deze soundbar ondersteunt Amazon Alexa en is uitgerust met een far-field microfoon, waarmee eigenaars het volume, de bas, mute, geluidsmodi en bron kunnen instellen en selecteren. Omdat de stemassistent Alexa aan boord zit, kun je er ook allerlei Amazon diensten (zoals Prime Video en Music) mee bedienen en apparaten in je smarthome mee aansturen. De soundbar heeft ook een hdmi- en usb-poort.

Mocht je te harde muziek draaien terwijl je Alexa wil aanspreken, dan kun je met een druk op de Duck-knop het volumeniveau aanpassen en je stemcommando uitvoeren. Verder biedt de soundbar ondersteuning aan voor 4k-televisies, hdmi 2.0b en Dolby- en DTS-surroundgeluid. Aanvankelijk komt de Command Bar alleen naar de VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk, en heeft een adviesprijs van 299,95 dollar. Of de soundbar uiteindelijk ook in Nederland wordt uitgebracht, is op moment van schrijven onzeker.

Lees ook onze recensies van Polk Audio-speakers, zoals de  T- en Signature-serie luidsprekers en de Magnifi Mini soundbar en subwoofer.

  • Delen:

Reacties

  1. R.J. Kimmijser
    11 juli, 2018 om 14:01

    Hoe is de USB poort van de Polk Audio Command Bar te gebruiken?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.