Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo investeert voorlopig niet in virtual reality of 4k-gaming

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2018, 9:24 CategorieGaming

Nintendo heeft in een interview aangegeven dat het bedrijf voorlopig niet zal investeren in zaken als virtual reality of gaming in 4k. Het bedrijf vindt dat de markten voor beide ontwikkelingen momenteel nog te klein zijn om er geld aan te besteden.

Nintendo: voorlopig geen virtual reality of 4k

Philippe Lavoué, een directeur van Nintendo Frankrijk, heeft in een interview gezegd dat de spellenmaker voorlopig niet zal investeren in recente ontwikkelingen als virtual reality en 4k. Dat meldt de technologiewebsite Les Numériques. Het bedrijf gelooft simpelweg nog niet dat de markt voor virtual reality groot genoeg is. Het gros van de consumenten zou ook nog niet geïnteresseerd zijn zolang fabrikanten geen complete oplossingen aanbieden. Wil je nu vr van de bovenste plank hebben, dan heb je ook een krachtige pc nodig.

Lavoué denkt ook dat er op dit moment nog maar weinig consumenten zijn die een 4k-televisie in huis hebben staan, waardoor hij zich dus afvraagt of het wel zinvol is om in een technologie te investeren die nog helemaal niet omarmd is door de meerderheid. Nintendo let overigens niet alleen op marktfactoren voor het maken van dergelijke beslissingen. De topman zegt ook in het interview dat wanneer de spellenmaker doet wat de concurrentie doet, ze momenteel ongetwijfeld het onderspit moeten delven.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.