Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix laat grootste groei tot nu toe zien, met 8,3 miljoen abonnees erbij

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2018, 10:03 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft laten weten dat het bedrijf in het vierde kwartaal van 2017 8,3 miljoen nieuwe abonnees erbij gekregen heeft. Dit is de grootste groei van het bedrijf tot op heden. Daarnaast is de film Bright één van de meest bekeken titels ooit op de streamingdienst.

Netflix laat grootste groei tot nu zien

Ondanks het feit dat het steeds drukker wordt op de markt van videostreamingdiensten, betekent dit niet voor Netflix dat het bedrijf daaronder lijdt. Sterker nog, de dienst heeft z’n sterkste kwartaal tot nu toe achter de rug met 8,3 miljoen nieuwe abonnees wereldwijd. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is dat een stijging van achttien procent (destijds was dat 7,05 miljoen). Ook heeft het bedrijf bekendgemaakt dat de film Bright één van de meest bekeken films op de dienst is, ondanks de negatieve recensies.

Daarom wil Netflix in de komende periode meer investeren in originele films. Maar er zal ook meer internationale content aankomen, door het succes van de Duitse serie Dark. Momenteel heeft de dienst 110 miljoen abonnees wereldwijd. Verder laat het bedrijf weten dat er, zoals verwacht, meer originele content aankomt, in de vorm van The Punisher en Mindhunter, Orange is the New Black en Glow. Er werd echter geen woord gerept over Kevin Spacey en wat er nu gaat gebeuren met het laatste seizoen van de serie House of Cards.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.