Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Microsoft werkt aan een nieuwe Xbox One Elite-controller’

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2018, 9:14 CategorieGaming

Zoals het er nu naar uitziet zal Microsoft een nieuwe versie van de Xbox One Elite-controller gaan uitbrengen. Er zijn zelfs al foto’s naar buiten gebracht van de controller, maar Microsoft heeft hier zelf nog niets over gezegd.

Nieuwe Xbox One Elite-controller op komst – gerucht

De Xbox One Elite-controller is een luxueuze en modulaire controller met een adviesverkoopprijs van 139,99 euro. De controller valt bij veel gamers in de smaak. Niet alleen is die wat zwaarder, ook is het zo dat de indeling aan te passen is. Van deze controller verschijnt misschien binnenkort een opvolger. Er zijn namelijk foto’s gelekt waarop we de nieuwe Elite-controller mogelijk te zien krijgen. De foto’s zijn gepost door een anonieme poster, waardoor het niet te achterhalen is of de informatie betrouwbaar is op dit moment.

De nieuwe Xbox One Elite-controller zou worden voorzien van een usb-c-poort voor het opladen, bluetooth-ondersteuning voor Windows 10, three-level Hair Trigger Locks, een diepere beweging voor de peddels en een wisselknop voor drie profielen. Ook zou je kunnen aanpassen hoe ver de analoge knuppels kunnen gaan en zitten er lampjes op — waarschijnlijk om aan te geven welk profiel je hebt geselecteerd. Een andere bron heeft inmiddels bevestigd dat de controller bestaat; maar onduidelijk is nog of Microsoft dit product gaan uitbrengen.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.