Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Je kunt nu tvOS 11.2.5 downloaden voor je Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2018, 9:19 CategorieMediaspelers

Apple heeft bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is tvOS 11.2.5 te downloaden voor de Apple TV-mediaspeler, met buildnummer 15K552. De update staat geheel in het teken van prestatieverbeteringen en voorbereiding op de toekomst.

Download tvOS 11.2.5

Mocht je de vierde generatie Apple TV of de Apple TV 4K in huis hebben gehaald, dan is het vanaf nu mogelijk een software-update binnen te halen voor één van de twee mediaspelers. Het gaat om tvOS 11.2.5, met buildnummer 15K552. De update wordt nu uitgerold naar iedereen en kan dus elk moment aankomen. Wanneer je ook de nieuwe iOS-versie hebt gedownload, dan verschijnt er een Now Playing-tegel in het controlepaneel. Dit is ter voorbereiding op Apple AirPlay 2, een functie die pas later dit jaar officieel wordt uitgerold.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de mediaspeler zelf het werk laten doen, omdat tvOS 11.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wanneer de volgende versie komt, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.