Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert de JBL GO 2, JBL Clip 3 en JBL Xtreme 2

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 19:44 CategorieLuidsprekers

JBL lanceert vandaag de vernieuwde productlijn van de Portable Audio collectie. De nieuwe generatie bestaat uit de JBL GO 2, JBL Clip 3 en JBL Xtreme 2. Dit zijn allen waterdichte bluetooth-speakers met krachtig geluid. Daarbij zorgen de echo- en ruisonderdrukkende speakerphones waarmee de gehele lijn is uitgerust, voor heldere telefoongesprekken.

JBL GO 2

De nieuwe generatie JBL GO-speaker moet een krachtig geluid bieden, ondanks het compacte formaat. Het design is verfijnd en de speaker is nu ook verkrijgbaar in goud, roségoud en metallic groen. Met vijf uur afspeeltijd en geoptimaliseerde JBL geluidskwaliteit en -prestaties, is de JBL GO 2 een gebruiksvriendelijke speaker. De speaker heeft een waterdicht IPX7 ontwerp en is uitgerust met de ruis-en echo-onderdrukkende speakerphone. De JBL GO 2 is vanaf voorjaar 2018 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 34,99 euro.

JBL Clip 3

De JBL Clip 3 heeft een nieuw design in kleurrijke materialen. De karabijnhaak waarmee de JBL Clip vastgegespt wordt, is zo groot als de omtrek van de luidspreker en fungeert daardoor als stootbumper. De binnenkant van de haak is voorzien van een rubberen anti-slip voering. De nieuwste versie van de JBL Clip geeft tot tien uur geluid in het bekende compacte design. Ook deze speaker is uitgerust met de ruis-en echo-onderdrukkende luidspreker en een waterdicht ontwerp. De JBL Clip 3 is vanaf voorjaar 2018 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 59,99 euro.

JBL Xtreme 2

De nieuwe JBL Xtreme 2 heeft een opvallend ontwerp met geoptimaliseerde geluidskwaliteit en grotere bassen. Door de toevoeging van 3D-bass radiatoren en geüpgrade drivers, is het geluid ook te zien en te voelen. De batterijduur bedraagt 15 uur. De Xtreme 2 is voorzien van JBL Connect+ waaraan meer dan honderd Connect+ -compatibele speakers gekoppeld kunnen worden voor een connected ecosysteem. Via Bluetooth-streaming met smartphone of tablet, kunnen twee gebruikers tegelijkertijd verbinding maken met dezelfde luidspreker. Het IPX7-geclassificeerde, volledig waterbestendige ontwerp is tevens vernieuwd met robuuste stof, geïntegreerde haken, duurzaam metaal, een flesopener aan de draagriem en een USB-oplaadpoort. Daarbij heeft de speaker een ruis-en echo-onderdrukkende speakerphone. De JBL Xtreme 2 is vanaf zomer 2018 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 299,00 euro.


€ 24,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 28,94

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 28,94

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 177,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 177,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 177,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 44,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 44,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 44,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Noah
  15 mei, 2018 om 20:23

  De (waarschijnlijke) release datum is bekend!

  JBL’s website:

  ”Pre-Order.

  Expected to ship Fri Jul 06 2018.”

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.