Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert Everest hoofdtelefoon met Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2018, 19:52 CategorieLuidsprekers

JBL lanceert vandaag de JBL Everest 710GA en 110GA. Deze over-ear en in-ear draadloze hoofdtelefoons combineren de JBL Signature Sound met de ingebouwde Google Assistant spraakassistent.

Notificaties via hoofdtelefoon

Via een Bluetooth connectie met smartphone of tablet, kan de JBL Everest GA-hoofdtelefoon altijd en overal gebruikt worden. Door de ingebouwde Google Assistant is het mogelijk muziek volledig te bedienen met de stem. Ook notificaties worden doorgegeven via Google Assistant, zodat kijken op een smartphone of tablet niet meer nodig is. Door de sensor op de hoofdtelefoon aan te raken wordt Google Assistant ingeschakeld. De spraakassistent kan je agenda voorlezen, vragen beantwoord en zelfs smarthome-producten bedienen. De batterij gaat – afhankelijk van het model – 8 tot 25 uur mee. En als de batterij leeg is, zorgt de oplaadfunctie ervoor dat je binnen korte tijd weer op de maximale capaciteit zit.

De hoofdtelefoons zijn ergonomisch ontworpen voor maximaal draagcomfort. De over-ear modellen bevatten een speciaal gebogen hoofdband die druk op de oren voorkomt. Een perfecte pasvorm wordt behouden door de lichtgewicht oorkussens van traagschuim. De draadloze Everest serie is verkrijgbaar in metallic tinten Gunmetal en Mountain Silver.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Everest 710 GA en Everest 110GA komen in Nederland  beschikbaar vanaf herfst 2018. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.