Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

International Film Festival Rotterdam lanceert streamingdienst

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2018, 13:08 CategorieStreamingdiensten

Het International Film Festival Rotterdam heeft dinsdag een nieuwe video on demand-dienst gelanceerd, genaamd IFFR Unleashed. Geïnteresseerden kunnen per film betalen of een jaar abonnement afsluiten en krijgen toegang tot de minder bekende films.

International Film Festival Rotterdam lanceert IFFR Unleashed

Dinsdag lanceert International Film Festival Rotterdam zijn eigen online streamingdienst, genaamd IFFR Unleashed. De dienst voor video on demand werd op maandag gepresenteerd en is sinds 24 januari, de eerste dag van het festival, al toegankelijk. Het nieuwe platform biedt niet alleen toegang tot nieuwe films, maar zal ook een grote selectie aan festivalfavorieten presenteren. En dat allemaal onder het motto: Arthouse wonders, unknown pleasures and audience favourites. Not your everyday films, every day.

IFFR Unleashed biedt toegang tot films zoals Nebraska van Alexander Payne, Alba van Ana Cristina Barragán, Winter Sleepvan Nuri Bilge Ceylan, Only Lovers Left Alive van Jim Jarmusch, Home van Fien Troch, Ich seh, Ich seh van Veronika Franz en Severin Fiala, Haruko’s Paranormal Laboratory van Lisa Takeba, Porto van Gabe Klinger, Los hongos van Oscar Ruiz Navia en Wuthering Heights van Andrea Arnold. De films zijn al te bekijken (afhankelijk van geografische beschikbaarheid). Het aanbod wordt maandelijks vernieuwd.

Tot aan het einde van de 47ste editie van het festival is IFFR Unleashed binnen de Benelux beschikbaar voor een speciale prijs van 60 euro per jaar. Daarna kosten abonnementen 90 euro per jaar. Het kijken van een losse film kost 5 euro. IFFR Unleashed wil ook een alternatief bieden aan rechthebbenden en filmmakers die hun eigen distributie regelen door betere voorwaarden te hanteren dan andere streamingdiensten. Filmmakers krijgen vijftig procent van de opbrengsten; IFFR pakt de andere vijftig procent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.