Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: de dames van FWD presenteren het Grote FWD Jaarboek 2018

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2018, 14:13 CategorieNieuws

Is Het Grote FWD Jaarboek niet te dik? En waarom zou jij als fan van consumentenelektronica het boek moeten lezen? De dames van FWD presenteren in onderstaande video het Grote FWD Jaarboek 2018, een musthave voor iedereen.

Het grote FWD Jaarboek 2018

In dit boek vind je honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de meest interessante ontwikkelingen van 2017. Ook kijken we in het jaarboek vooruit naar 2018, bespreken we de belangrijkste trends en zetten we de beste muziek en films van dit jaar voor je op een rij.

In de nieuwe editie van het jaarboek kijken we onder meer naar de KEF Reference 5-serie, de Samsung Galaxy Note 8 smartphone, de Neato D5 robotstofzuiger en de LG E7V oled tv. Natuurlijk gaan we ook dieper in op diverse onderwerpen, waaronder oled vs lcd en de ontwikkeling van smartphones. Bovendien gaan we middels uitgebreide reportages op bezoek bij enkele mooie hifi-winkels.

Via deze link kun je ons jaarboek kopen voor een prijs van 15 euro. Een digitale versie is te koop voor 10 euro.

Tip: je kunt er ook voor kiezen om dit mooie jaarboek samen met FWD Magazine te bestellen (viermaal per jaar per post afgeleverd) als onderdeel van het Gold abonnement. Dit alles voor maar 35 euro

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.