Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #134

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week de eerste aflevering van Black Lightning.

Black Lightning (S01E01)

Ooit was Black Lightning een krachtige superheld waar de onderwereld van Metropolis, dezelfde stad waarin Superman actief is, reken mee moesten houden. Maar de man achter het masker heeft zijn mantel opgehangen en zijn werk als superheld neergelegd. Totdat een situatie hem dwingt om terug te komen. De familie van Jefferson Pierce, nu rector en voormalig superheld, wordt bedreigd waardoor Pierce maar één optie heeft: zijn masker opdoen en zijn krachten benutten. Hoe hem dat verloopt zie je in de serie Black Lightning.

A Futile and Stupid Gesture (2018)

A Futile and Stupid Gesture is een Amerikaanse biografische komediefilm gebaseerd op een boek met dezelfde titel. In de film komen we acteur Will Forte tegen, die in de huid kruipt van komedieschrijver Doug Kenney, die verantwoordelijk is voor het succes van het komische tijdschrift National Lampoon. Hoewel dit voornamelijk een Amerikaanse aangelegenheid is, belooft de komediefilm genoeg momenten te hebben waar we allemaal om moeten kunnen lachen. De film ging dit jaar in premiere bij het 2018 Sundance Film Festival.

One Day at a Time (twee seizoenen)

One Day at a Time is zo’n typische feelgood komedie, maar dan met een kleine twist. In deze remake van de klassieke serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ouderwetse moeder. Dat levert situaties op waar je misschien wel van ineenkrimpt, maar uiteindelijk om moet lachen — juist vanwege die herkenbaarheid. Het is modern versus oud, in meerdere lachen. En dat verpakt in een lichte komedieserie, die geschikt is voor zowel jong als oud.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.