Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #133

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week het vierde seizoen van Grace and Frankie.

Grace and Frankie (vier seizoenen)

Grace and Frankie is een sitcom zoals je hem van de gewone televisie kunt verwachten. Lekker vlot, vaak oppervlakkig, maar ergens toch wel herkenbaar (ook al zou je niet snel een bejaarde vrouw zijn die haar man met een andere man ziet trouwen). Hoofdrolspeler Marta Kauffman heeft gewerkt aan series als Friends en Veronica’s Closet, terwijl Howard J. Morris het beste bekendstaat om z’n werk aan de komedieseries According to Jim en My Wife and Kids. Dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten, mocht je nog niet aan deze serie zijn begonnen.

Unrest (2017)

Je bent jong en de wereld ligt aan je voeten. Je maakt plannen om allerlei dingen in het leven te ondernemen, maar dan haalt het leven je onderuit en draait het nog maar om één ding: overleven. Dat is waar Unrest over gaat. In deze hartverscheurende documentaire richt een 28-jarige doctoraatsstudente de camera op zichzelf om haar strijd met het chronischevermoeidheidssyndroom vast te leggen. Een syndroom dat in de geschiedenis verschillende namen heeft gehad, waar soms ook (helaas) een beetje lacherig over wordt gedaan.

American Psycho (2000)

Het duurde even voordat deze film gemaakt kon worden, maar uiteindelijk was het het wachten waard: American Psycho. De film gaat over een zakenman met een schoonheid die zijn krankzinnige geest verhult, die ziekelijk trots is op achtervolgingen van yuppies en die zich overgeeft aan moordlustige neigingen. Het resultaat is een polariserende film, die wordt geprezen om zijn script en acteurs (onder andere  Christian Bale, Willem Dafoe en Jared Leto), terwijl anderen niet tegen het geweld en de verontrustende inhoud kunnen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.