Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #132

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week gloednieuwe anime genaamd Violet Evergarden.

Violet Evergarden (S01E01)

Het is inmiddels duidelijk dat veel Netflix-kijkers genieten van het anime-aanbod op de videostreamingdienst, aangezien die blijft investeren in nieuwe content uit Japan. Deze week is het aan de beurt van de gloednieuwe serie Violet Evergarden, waarvan je nu de eerste aflevering kunt bekijken. De oorlog is voorbij en Violet Evergarden heeft een baan nodig. Beschadigd en emotieloos gaat ze werken als brievenschrijfster om zichzelf en haar verleden te begrijpen. En dan komt er uiteraard heel wat naar boven…

Star Trek: Discovery (S01E10)

Een serie die terug is van weggeweest. Eind vorig jaar vond de midseason finale plaats, zoals een korte stop midden in een seizoen genoemd wordt. Deze nieuwe aflevering gaat een compleet andere richting in dan je tot op heden gewend bent van de serie, maar dat maakt het niet minder tof. Star Wars-liefhebbers zullen die wellicht met een omhoog getrokken wenkbrauw aanschouwen, omdat deze episode veel overeenkomsten vertoont met de kern van die sci-fi-serie — maar gelukkig geeft Star Trek Discovery er z’n eigen draai aan.

The Good Place (S02E05)

Een andere serie die een tijdje was gestopt voor een korte pauze is de intelligente komedieserie The Good Place. De omschrijving van deze serie lijkt aanvankelijk niet zo interessant, maar geeft het toch maar een kans. Hoofdrolspelers Kristen Bell en Ted Danson hebben allebei leuke rollen toegewezen gekregen, die ze ook nog eens feilloos spelen. Dit twee seizoen gaat verder waar het eerste seizoen is gebleven en gaat ook in een razendsnel tempo door het verhaal heen, waardoor er vrijwel geen moment géén plezier beleeft aan dit wilde avontuur.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.