Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

DELTA brengt interactieve tv naar de woonkamer

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2018, 14:50 CategorieDigitale tv

Met de introductie van een nieuwe interactieve tv-ontvanger kijken DELTA-klanten vanaf nu televisie via internet. Het is daarbij mogelijk op alle schermen in huis gebruik te maken van de interactieve mogelijkheden live tv kijken en pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen. Het nieuwe product is volgens DELTA samen met klanten ontwikkeld. Gebruiksgemak en kijkgedrag vormen daarom de basis. Dit is zowel in design als in een overzichtelijke TV-gids doorgevoerd.

Naast de mogelijkheden in de DELTA tv-app breidt de provider zijn interactieve aanbod nu ook uit naar het eerste scherm. Via de nieuwe interactieve tv-ontvanger kijken klanten televisie via het internetsignaal. Dankzij een ‘cloudoplossing’ is het mogelijk om on-demand te kijken, te pauzeren en tot 250 uur op te nemen. Daarbij ondersteunt de ontvanger de 4K-resolutie, waardoor je ook voor de toekomst goed zit.

DELTA Interactieve tv is de eerste zes maanden gratis voor iedereen. Daarna betalen klanten 3,50 euro per maand. Klanten huren de tv-ontvanger gedurende het contract. De beschikbare interactieve functionaliteiten zijn afhankelijk van het internetabonnement.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    04 januari, 2018 om 18:12

    Nou ziggo ook wat voor julli misschien.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.