Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ komt met professionele BlueCore-laserprojector met 10.000 ANSI lumen

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2018, 16:05 CategorieProjectors

BenQ heeft vandaag een nieuwe laserprojector aangekondigd. Het gaat om de BenQ LU9915 BlueCore-laserprojector. De LU9915 heeft een lichtsterke van 10.000 ANSI lumen en wordt in de markt gezet voor professioneel gebruik. Volgens BenQ is deze laserprojector de aangewezen keuze voor gebruik in musea, bij grote evenementen of in conferentie- en collegezalen.

Het model maakt gebruik van een tweevoudige laserlichtbron. Deze zorgt volgens BenQ voor een optimale helderheidswaarde van maximaal 10.000 ANSI lumen. Het dubbele kleurenwiel zorgt voor een zuivere weergave van intense kleuren uit de RGBY-kleurruimte. De BlueCore-lasertechnologie zorgt voor een hoge contrastratio van 100.000:1, wat tevens zorgt voor een diepe zwartwaarde. De LU9915 maakt gebruik van DLP®-chiptechnologie voor meer dan 20.000 uur gebruik. De projector is geschikt voor 360°- en portretprojectie.

Veel functies en poorten op de BenQ LU9915

De projecties worden geleverd in een WUXGA-resolutie van maximaal 1.920 x 1.200 pixels in een 16:10-beeldformaat. Je kunt kiezen uit negen afzonderlijk in te stellen formaten. De laserprojector biedt verschillende functies, waaronder mechanische zoom en horizontale en verticale Lens Shift. Bij de aankoop van dit model kan gekozen worden uit acht verschillende glazen objectieven. Geïntegreerde Edge Blending maakt het mogelijk om te projecteren op meerdere schermen. Ook functies als Corner Fit en Surface Fit behoren tot de mogelijkheden.

De BenQ LU9915 is compatibel met besturingssystemen als Extron, Crestron, AMX en PJ Link en heeft daarnaast veel mogelijkheden voor connectiviteit, zoals VGA-, DVI-, HDMI- en LAN-poorten. Ook is er ondersteuning voor de 3G-SDI-interface en HDBaseT.

De BenQ LU9915-laserprojector is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 23199 euro. Meer informatie over deze laserprojector vind je op de website van BenQ.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    04 januari, 2018 om 18:16

    23199 euro niet meer is mijn oled van 55 inch goedkoper.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.