Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Advertorial: Bekijk de Olympische Winterspelen in al haar glorie

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2018, 12:02 CategorieGesponsord

De Winterspelen staan voor de deur en met de topatleten die dit jaar voor Nederland uitkomen, belooft het weer een mooie Winterspelen voor ons te worden. Vorig jaar nam Nederland een recordaantal van 24 medailles mee naar huis, waarvan 8 gouden! Dit Nederlandse spektakel in Zuid-Korea wil je daarom niet missen.

De Winterspelen worden dit jaar gehouden in de Zuid-Koreaanse stad Pyeongchang van 9 februari tot 25 februari. Schaatsers als Sven Kramer, Ronald Mulder, Jorien ter Mors en Bob de Vries zijn onder andere groot kanshebbers op gouden medailles. Je wilt deze historische sportmomenten natuurlijk niet missen en in volledige scherpte bekijken. Dat kan met een OLED-tv. Met de snelle beeldweergave en de 4K-resolutie van een OLED-tv kun je de acties van de Olympische sporters perfect volgen en hoef je niets te missen.

Doordat de pixels in een OLED-tv zelf licht geven, worden kleuren en contrasten beter weergeven. Zo komt de spectaculaire winter omgeving beter tot zijn recht en ervaar je de spelen alsof je er in levende lijven bij bent.

Aan een OLED-tv hangt wel een prijskaartje. Een goedkoper alternatief vind je in de vorm van 4K-tv’s. De 4K-tv’s zijn al een tijdje op de markt en zijn een fantastische ontwikkeling ondergaan. 4K Ultra HD-tv’s geven beelden levensecht weer. Zelfs de kleinste details zijn zichtbaar. Met een OLED of een 4K Ultra HD-tv heb je nog meer om van te genieten tijdens de Olympische Winterspelen.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.