Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen integreert spraakbediening met Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2018, 10:44 CategorieSoftware

Bang & Olufsen wil mensen in het middelpunt van technologie stellen en integreert dit jaar daarom spraakbediening in een groot aantal producten. Het bedrijf maakt hiervoor gebruik van de Google Assistant.

Volgens het Deense bedrijf gaat het vandaag de dag om gebruiksgemak en het hebben van een keuze. Een keuze in hoe je jouw favoriete muziek zoekt en afspeelt. Dit kan door fysieke aanraking van het product, het gebruik van een app van een dienst (via smartphone of tablet) of via spraakbediening met de Google Assistant.

Verschillende Bang & Olufsen speakers en televisies kunnen vanaf vandaag bediend worden met de Google Assistant; op smartphone of tablet, of via een Google Home-speaker. De volgende stap is directe integratie van de Google Assistant in producten van Bang & Olufsen. Deze ontwikkeling kunnen we in 2018 al verwachten.

The user interface of our products should be easy, intuitive and enable different choices of access depending on the preferred option at any given moment. That is why, as a high-end brand, we embrace the latest technological advances by co-operating with the strongest partners in the field.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.