Audiofabrikant Klipsch presenteert twee speakers met Google Assistant

09 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
klipsch-google-assistant

Audiofabrikant Klipsch heeft tijdens CES 2018 in Las Vegas twee speakers aangekondigd die allebei zijn voorzien van Google Assistant. De fabrikant is één van de eerste hifi-merken die speakers aankondigt die zijn voorzien van de stemassistant van Google (of welke assistant dan ook).

Dit zijn de slimme speakers van Klipsch

Audiofabrikant Klipsch is een bekende in de hifi- en audiowereld, en misschien wat minder bekend onder consumenten van meer reguliere consumentenelektronica. Desondanks heeft het merk nu nieuws dat voor een breder publiek bedoeld is. Het bedrijf heeft namelijk de nieuwe generatie Heritage Wireless-speakers aangekondigd. Deze speakers zijn voorzien van de Google Assistant. Dat is nog steeds een opmerkelijk idee, want niet heel veel fabrikanten van high-end en hifi-apparatuur wagen zich aan dergelijke producten.

De nieuwe Heritage Wireless-speakers zijn verder voorzien van bluetooth en worden The One en The Three genoemd. Ook het design is erg opmerkelijk te noemen, aangezien de speakers niet ogen uit iets uit deze eeuw. De buitenkant bestaat uit fineerhout en koperen (draai)knoppen. The Three is de grootste versie met een eigen subwoofer en zal 499 dollar kosten in de herfst van dit jaar. The One kost 349 dollar en heeft een oplaadbare batterij. Helaas is er op moment van schrijven nog niets over Europa bekend.

Reacties (0)