Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vierde seizoen van Black Mirror nu te zien op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2017, 13:20 CategorieStreamingdiensten

Black Mirror seizoen vier is vanaf vandaag te zien op Netflix. Het vierde seizoen bestaat uit zes afleveringen die de mensheid weer een spiegel voorhouden als het gaat om technologische ontwikkelingen en de effecten die dit in de toekomst zouden kunnen hebben op de maatschappij. De serie heeft een donkere en satirische kijk op de toekomst van de mensheid.

Volgens de bedenker van de serie, Charlie Brooker, zal seizoen vier van Black Mirror een grote diversiteit aan afleveringen tonen. Het vierde seizoen toont niet alleen de donkere kant van technologie, maar laat hier en daar ook sprankjes hoop zien in de toekomst van de mensheid.

Grote namen voor seizoen vier van Black Mirror

Regisseurs voor seizoen vier zijn onder andere Jodie Foster, David Slade en John Hillcoat. Acteurs die we mogen bewonderen dit seizoen zijn onder andere Jesse Plemons, Jimmi Simpson, Cristin Milioti, George Paul Blagden en Andrea Riseborough.

Black Mirror is geen serie waarbij de afleveringen elkaar opvolgen. Elke aflevering is een opzichzelfstaand verhaal met een eigen cast. Het thema van de serie draait om technologische ontwikkelingen van de 21e eeuw. Het brengt controversiële onderwerpen, waarbij de mensheid steeds meer afhankelijk wordt van technologie. De serie laat zien hoe de technologie ons leven in de toekomst steeds meer zal beïnvloeden.

Black Mirror seizoen vier is vanaf nu te zien op de streamingdienst Netflix.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    31 december, 2017 om 17:27

    Ben hem al illegaal tegen gekomen op internet complete 4 seizoen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.