Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

The Punisher van Netflix krijgt een tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2017, 10:31 CategorieStreamingdiensten

Goed nieuws voor de liefhebbers van The Punisher. Netflix heeft bekend gemaakt dat de populaire serie een tweede seizoen krijgt.

Het karakter van The Punisher, Frank Castle, werd geïntroduceerd in seizoen twee van Daredevil. Op 17 november van dit jaar verscheen het eerste seizoen van The Punisher op Netflix. De show is donkerder en gewelddadiger dan de andere Marvel-series op de streamingdienst. Het eerste seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Frank Castle wordt gespeeld door Jon Bernthal, die we eerder hebben gezien in The Walking Dead. Ook Deborah Ann Woll is te zien als Karen Page. Zij speelde eerder dezelfde rol in Daredevil en The Defenders. Een andere hoofdrol is voor Ebon Moss-Bachrach als de computerhacker David “Micro” Lieberman.

The Punisher keert terug in seizoen twee

Het karakter verscheen voor het eerst in 1974 in de Marvel-strip The Amazing Spiderman. Frank Castle is een voormalige soldaat. Nadat zijn familie wordt vermoord stuurt hij op een meedogenloze wijze de criminelen van deze wereld naar het hiernamaals.

The Punisher wordt door critici als de beste Marvel-serie van Netflix beschouwd. De psychopathische antiheld keert terug in een tweede seizoen. Een datum is nog niet bekend.

Verder maakte Netflix bekend dat er zes nieuwe series komen van DreamWorks Animation Television. Hieronder valt een reboot van She-Ra. De originele show was een spin-off van Masters of the Universe. She-Ra komt in 2018 naar Netflix.

  • Delen:

Reacties

  1. Toon Timmermans
    13 december, 2017 om 17:31

    Helemaal top

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.