Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung kondigt NW700 Soundbar Sound+ voor aan de muur aan

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2017, 14:58 CategorieLuidsprekers

Samsung heeft vandaag het eerste nieuwe product voor CES 2018 aangekondigd. De Koreaanse fabrikant komt in januari met de NW700 Soundbar Sound+, een compacte soundbar die aan de muur kan worden bevestigd.

De Samsung NW700 Soundbar Sound+ is de opvolger van de MS650 Sound+ die begin 2017 aangekondigd werd. Het nieuwe model is ontwikkeld door Samsung Audio Labs en komt met een ingebouwde subwoofer. Verder beschikt de soundbar over noise-cancelling, wide-range tweeters en multi-speaker control.

Het ontwerp van de NW700 Soundbar Sound+ is minimaal en speciaal gericht op wandmontage. De speaker is 53,5 millimeter lang en is 41 procent dunner dan zijn voorganger. Samsung heeft drie audiomodi ontwikkeld; standaard, surround en smart. De surround-modus biedt virtual surround sound, terwijl de smart-modus automatisch het volume en de surround-effecten aanpast.

De nieuwe soundbar wordt volgende maand tijdens CES 2018 aangekondigd. Informatie over de prijs en beschikbaarheid is nog niet bekendgemaakt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.