Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch is wereldwijd meer dan tien miljoen keer verkocht

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2017, 15:20 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de spelcomputer Nintendo Switch wereldwijd nu tien miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dat is een behoorlijke prestatie te noemen, aangezien de console pas sinds maart verkrijgbaar is en dus nog geen jaar op de markt is.

Nintendo Switch tien miljoen keer verkocht

Nintendo heeft laten weten dat de Nintendo Switch nu meer dan tien miljoen keer verkocht is. De Switch is de eerste console waarmee je zowel op tv als onderweg kunt spelen, zodat spelers hun games altijd, overal en met iedereen kunnen beleven. De spelcomputer is pas sinds maart te koop, ook in Nederland, waardoor we kunnen spreken van een indrukwekkende prestatie. Ergens leeft wel de gedachte dat Nintendo een hoger aantal had kunnen verkopen, als het bedrijf in staat was meer consoles te produceren…

Sinds maart heeft Nintendo ook elke maand tenminste één exclusieve game uitgebracht voor de Nintendo Switch. Games die door Nintendo zelf worden gemaakt zijn vaak redenen om voor de spelcomputer te kiezen en games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild (die deze week nieuwe downloadable content heeft gekregen), Super Mario Odyssey en Xenoblade Chronicles 2 liegen er niet om. In de komende maanden mogen we op meer Nintendo-titels rekenen, maar ook op titels van Bethesda, Capcom en Square Enix.

Lees ook onze recensie van de Nintendo Switch.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.