Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziekstreamingdienst Tidal beschikbaar op Apple TV en Android TV

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2017, 9:17 CategorieStreamingdiensten

De muziekstreamingdienst Tidal, waar je muziek in hoge kwaliteit kunt beluisteren, is vanaf nu ook op de Apple TV en Android TV te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk de videoclips en andere video’s direct op je tv te bekijken.

Tidal op Apple TV en Android TV

Heb je een abonnement op de muziekstreamingdienst Tidal en heb je ofwel een Apple TV of Android TV-apparaat staan? Dan hebben we goed nieuws, aangezien de muziekstreamingdienst vanaf nu ook te gebruiken is op die mediaspelers en, in het geval van Android TV, televisies. Abonnees zijn nu in staat de complete muziekbibliotheek van de streamingdienst te beluisteren via een mediaspeler of televisie en kunnen daarnaast ook allerlei videomateriaal bekijken, zoals concertregistraties, videoclips en diverse livestreams.

De laatste tijd zet Tidal in op vernieuwing en handige updates. Je kon de dienst natuurlijk al beluisteren op Android en iOS bijvoorbeeld, maar sinds kort is het ook mogelijk de muziekstreamingdienst te gebruiken via CarPlay (in de auto dus) en is er een integratie met de speakers van fabrikant Sonos. Dat de dienst nu bijvoorbeeld via de Apple TV te beluisteren is, is ontzettend waardevol — zo heeft Spotify bijvoorbeeld geen app voor de mediaspeler van Apple. Je vindt de apps via de normale App Store- en Google Play-links.

  • Tidal
  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    21 december, 2017 om 22:59

    Muziek steamings diensten komen en gaan in 2018 zonde om er geld in te stoppen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.