Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft test Party Chat-functie in bèta-app op Android

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2017, 9:13 CategorieGaming

Microsoft test een nieuwe functie binnen de bèta-app op Android: de mogelijkheid mee te doen met de Party Chat, ook al ben je niet thuis. Nu moet je nog achter een Windows-computer of Xbox One-spelcomputer zitten om mee te doen met die praatfunctie.

Meedoen met Party Chat op je mobiele apparaat

Microsoft heeft een nieuwe versie van de bèta-app van Xbox op Android vrijgegeven. Je kunt deze app nu downloaden op je Android-smartphone en -tablet en direct meedoen met het testen van nieuwe functies. De update voor de bèta-app introduceert de mogelijkheid mee te doen met de Party Chat die je vrienden hebben op hun Xbox (tijdens het gamen), zonder dat je daarvoor zelf thuis achter je Xbox-console of Windows-computer hoeft te zitten. Je kunt dus meepraten op je mobiele apparaat, wat best handig kan zijn.

De app werkt ongeveer hetzelfde als Nintendo doet met de Switch Online-app, maar dan zonder lastige kabels en dat lastige installatieproces. Microsoft heeft zelf nog niets over de nieuwe functie naar buiten gebracht; het nieuws is via internetforum Reddit naar buiten gekomen. Het is nog niet bekend wanneer de functie naar de officiële Xbox-applicatie op Android zal komen of wanneer iOS-gebruikers aan de slag kunnen met Party Chat op mobiele apparaten. Het wachten is op nieuws vanuit Microsoft.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.

  • Xbox beta  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.