Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft test Party Chat-functie in bèta-app op Android

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2017, 9:13 CategorieGaming

Microsoft test een nieuwe functie binnen de bèta-app op Android: de mogelijkheid mee te doen met de Party Chat, ook al ben je niet thuis. Nu moet je nog achter een Windows-computer of Xbox One-spelcomputer zitten om mee te doen met die praatfunctie.

Meedoen met Party Chat op je mobiele apparaat

Microsoft heeft een nieuwe versie van de bèta-app van Xbox op Android vrijgegeven. Je kunt deze app nu downloaden op je Android-smartphone en -tablet en direct meedoen met het testen van nieuwe functies. De update voor de bèta-app introduceert de mogelijkheid mee te doen met de Party Chat die je vrienden hebben op hun Xbox (tijdens het gamen), zonder dat je daarvoor zelf thuis achter je Xbox-console of Windows-computer hoeft te zitten. Je kunt dus meepraten op je mobiele apparaat, wat best handig kan zijn.

Bekijk ook  YouTube op Xbox One ondersteunt nu video's in 4k en 60fps

De app werkt ongeveer hetzelfde als Nintendo doet met de Switch Online-app, maar dan zonder lastige kabels en dat lastige installatieproces. Microsoft heeft zelf nog niets over de nieuwe functie naar buiten gebracht; het nieuws is via internetforum Reddit naar buiten gekomen. Het is nog niet bekend wanneer de functie naar de officiële Xbox-applicatie op Android zal komen of wanneer iOS-gebruikers aan de slag kunnen met Party Chat op mobiele apparaten. Het wachten is op nieuws vanuit Microsoft.

Lees ook de recensie van de Xbox One X.

  • Xbox beta


€ 466,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 466,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 466,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.