Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG kondigt samenwerking met Meridian Audio aan

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2017, 9:53 CategorieAlgemeen

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft aangekondigd met Meridian Audio te gaan samenwerken voor toekomstige projecten. Het idee achter deze samenwerking is dat consumenten wereldwijd zo toegang kunnen krijgen tot “high-performance audio”. Er zijn nog geen producten aangekondigd.

LG en Meridian Audio gaan samenwerken

LG en Meridian Audio hebben aangekondigd te gaan samenwerken. Helaas ontbreekt het nog verder aan invulling van de plannen, maar het doel van LG is om “high-performance audio” naar consumenten wereldwijd te brengen. Op dit moment zijn er nog geen producten aangekondigd die zullen ontstaan uit deze samenwerking, maar de fabrikant laat al wel doorschemeren dat het om producten als soundbars en draadloze speakers gaat. Het is dus nog even afwachten wat voor producten we voorgeschoteld krijgen in de toekomst.

Uiteraard is iedereen bij zowel LG als Meridian Audio blij met de deal, blijkt uit de meegeleverde quotes van deze aankondiging. LG verwacht dat er nu audiosystemen aankomen die kunnen concurreren met de beste uit de business, terwijl Meridian van mening is dat de samenwerking een groot aantal innovaties gaat samenbrengen en nieuwe producten gaat opleveren. Naast soundbars en speakers maakt LG ook televisies, smartphones en andere apparaten. Meridian is vooral bekend vanwege zijn speakers, versterkers en mediaspelers.

 • Delen:

Reacties

 1. Peter vb
  19 december, 2017 om 13:19

  Lijkt mij dat het over MQA gaat waar Meridian de uitvinder van is. Dus misschien Tidal via hoge resolutie via de tv.

 2. Frans
  19 december, 2017 om 18:52

  Oppo komt er ook mee in een update voor de 4 k uhd bluerays spelers

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.