Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marvel’s Jessica Jones keert begin maart terug voor tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 11:01 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de eerste teaser van Marvel’s Jessica Jones vrijgegeven en heeft ook bekendgemaakt wanneer de serie terugkeert naar de dienst. Begin maart gaat het tweede seizoen van start, die uiteraard rekening houdt met alles dat tot nu toe is gebeurd in het Marvel/Netflix-universum.

Marvel’s Jessica Jones komt begin maart terug

Videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat het tweede seizoen van Marvel’s Jessica Jones vanaf 8 maart te zien is in het tweede seizoen van de serie. Dit seizoen krijgt dertien afleveringen van elk ongeveer een uur en houdt natuurlijk rekening met wat er tot nu toe in het eerste seizoen van deze serie, het eerste seizoen van The Defenders en de rest in het Marvel Cinematic Universe is gebeurd. In deze serie staan niet per se haar supervaardigheden centraal, maar meer de strijd die ze constant met zichzelf voert.

Mocht je het eerste seizoen nog niet hebben gezien, pas dan nu op voor spoilers. Nadat Jessica Jones in het eerste seizoen haar aartsrivaal heeft omgelegd, zien we haar wederom worstelen met zichzelf — maar nu om haar leven op orde te krijgen. New York kent haar nu als een moordenaar met superkrachten en dat is natuurlijk niet fijn. Maar wanneer een nieuwe zaak haar dwingt naar zichzelf en haar verleden te kijken, dan komt ze er misschien achter waarom de dingen haar dwarszitten, die haar op dat moment laten worstelen met zichzelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.