Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

House of Cards keert in 2018 terug, zonder Kevin Spacey

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2017, 8:53 CategorieStreamingdiensten

De internationale videostreamingdienst Netflix heeft bekendgemaakt dat de hitserie House of Cards in 2018 terugkeert naar de dienst. De productie van de serie zal aan het begin van 2018 hervat worden, maar dan zonder de voorheen prominente ster Kevin Spacey.

House of Cards zonder Kevin Spacey

Netflix heeft maandagavond Nederlandse tijd bekendgemaakt dat de hitserie House of Cards vanaf 2018 terugkeert voor het laatste seizoen. De productie van dat seizoen zal in het begin van 2018 opgepakt worden en een andere hoofdrolspeler krijgen: Robin Wright. Kevin Spacey zal niet in dit seizoen te zien zijn als Frank Underwood. Het laatste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen en het verhaal van de Underwoods gaan afsluiten. Hoe Netflix dit gaat doen zonder Spacey, is momenteel nog niet duidelijk.

Netflix maakte eerder al bekend dat het zesde seizoen het laatste seizoen zou worden (nog voordat Spacey uit de serie geschreven werd) en stelde de productie uit nadat hoofdrolspeler Kevin Spacey werd beschuldigd van seksueel ongewenst gedrag, richting verschillende mensen van het team, maar ook richting andere acteurs (jaren geleden en wie weet wanneer nog meer). Waarschijnlijk laat Netflix ervoor zorgen dat Frank Underwood ergens buiten beeld wordt omgelegd. Hoe het verhaal afloopt, zien we dus pas ergens in 2018.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.