Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #129

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de rest van seizoen drie van Fuller House.

Fuller House (drie seizoenen)

Het derde seizoen van Fuller House gaat verder waar het tweede seizoen geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een opgroeiende baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons) – voor zolang dat goed gaat, dan.

Bright (2017)

Het is vanaf nu ook (eindelijk) mogelijk de film Bright te zien op Netflix, met in de hoofdrol Will Smith. In het verhaal speelt Will Smith een politieagent die in een wereld leeft waarin mensen, orks en feeën wonen. Het politiebureau heeft dan ook een afdeling die zich speciaal bezighoudt met criminaliteit met magische kanten. De magie, die wordt gebruikt, is volgens Amerikaanse bronnen ietwat te vergelijken met die in Men in Black, waarin Will Smith eveneens de hoofdrol speelde. De regie is in handen van David Ayer.

Guardians of the Galaxy (2014)

Dit jaar kon je al het tweede deel in de filmreeks Guardians of the Galaxy zien in de bioscoop. Maar vanaf nu is het mogelijk het eerste deel nog eens te bekijken bij Netflix, waarin we kennismaken met de vijf helden (die daar niet voor gekozen hebben): Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en natuurlijk Groot. Star-Lord brengt in dit verhaal de groep soort-van-vrienden bij elkaar om de intergalactische, maar toch nog tweedimensionale, schurk Ronan te verslaan. Uiteindelijk moet je ook deze film gecheckt hebben voordat je begint aan Infinity War.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.