Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #128

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer twee seizoenen van Ash vs. Evil Dead.

Ash vs. Evil Dead (twee seizoenen)

Dertig jaar na de ontwikkelingen van de film Ash vs. Evil Dead zien we hoofdrolspeler Ash (gespeeld door Bruce Campbell) terug als een eenzame man, die een eenzijdig bestaan leeft. Hij worstelt nog steeds met zichzelf en wat er nou precies is gebeurd in dat hutje. Hij is inmiddels een hand armer, maar dat maakt niet uit wanneer er een nieuwe golf aan ondode dingen in beeld verschijnen. Samen met zijn betrouwbare kettingzaag lost Ash de problemen op, redt hij de aarde en kan hij misschien eindelijk het verleden accepteren.

Erased (één seizoen)

Erased is een populaire animeserie waar Netflix een live action-variant van heeft gemaakt. Voor fans van de anime of de manga is het goed om te weten dat Kei Sanbe, de originele maker, heeft meegewerkt aan deze Japanse serie. In de serie volgen we de 29-jarige Satoru Fujinuma. Hij wil graag manga-tekenaar worden, maar moet het voorlopig doen met een baan als pizzakoerier. Ondertussen wordt z’n moeder vermoord. Kort daarna ontdekt hij dat hij krachten heeft, waarmee hij de tijd zo’n achttien jaar terug kan draaien…

Wormwood (één seizoen)

Liefhebbers van true crime-series opgelet: je kunt vanaf nu Wormwood kijken op Netflix, een miniserie van vierenhalf uur. De serie gaat over de experimenten die de CIA deed met de drug lsd. In de serie, die zich afspeelt in 1953, springt Frank Olsen uit het raam en moet er worden gekeken naar hoe dat had kunnen gebeuren. Mocht je The Thin Blue Line ooit hebben gekeken, dan zul je de stijl van deze serie herkennen. Deze keer zijn de nagespeelde scenes wel een stuk meer trippy en voelt de onderneming over het algemeen evocatiever aan.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Reacties

  1. Rob
    16 december, 2017 om 11:17

    wanneer komt de film bridge on spies op netflix

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.