Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #127

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het tweede seizoen van The Crown.

The Crown (twee seizoenen)

The Crown is een serie die over een jonge Queen Elizabeth II gaat. Vrij kort na de Tweede Wereldoorlog werd de prinses voorbereid op haar aanstaande werk als koningin. Maar door de politieke onrust van dat land, werd er geen rekening gehouden dat dat werk zich nog wel eens eerder zou kunnen aandoen. Haar vader, Koning George VI, kwam namelijk plots te overlijden. En in de serie The Crown, een Netflix Original, is goed te zien wat voor impact zijn dood en haar nieuwe verantwoordelijkheden op haar leven hebben en zal hebben.

Craig Ferguson: Tickle Fight (2017)

De brutale comedian Craig Ferguson houdt het luchtig terwijl hij porno in de jaren 70, Japanse toiletten en zijn licht criminele verleden als een soort talkshowhost bespreekt. Middels zijn grapjes geeft hij ook vooral commentaar op bepaalde aspecten in onze maatschappij die niet meer weg te denken zijn, zoals selfies maken. Of mensen die ervoor kiezen geen dierlijke producten meer te eten. Ook heeft Ferguson het over een dokter die om een wel heel intieme foto vraagt. Check ook vooral de onderstaande trailer voor een impressie van de show.

Fate/Apocrypha (2017)

Dat je bij de videostreamingdienst Netflix ook terecht kunt voor een goede dosis anime heeft het bedrijf in het verleden al goed bewezen met releases als Death Note (niet de film, duh) en Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Daar hoort vanaf nu ook Fate/Apocrypha bij, een anime die kersvers geanimeerd is. De diefstal van de Grotere Graal van Fuyuki leidt tot een verbrokkelde tijdlijn waarin de Grote Heilige Graaloorlog woedt. Het eerste seizoen van deze nieuwe serie heeft in totaal twaalf afleveringen van ongeveer 25 minuten per stuk.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.