Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #126

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer een speciaal crossoverevenement.

Supergirl, Arrow en Legends of Tomorrow

Deze week mag je rekenen op speciale afleveringen van Supergirl, Arrow en Legends of Tomorrow. In totaal gaat het om vier afleveringen die elkaar opvolgen, te beginnen met Supergirl. Vervolgens kijk je Arrow (die er deze week vervroegd op staat), The Flash (het nieuwe seizoen staat nog steeds niet op Netflix, dus wees creatief) en DC’s Legends of Tomorrow. Je krijgt een indrukwekkend verhaal voorgeschoteld waarin bewoners van de speciale planeet Earth X keihard botsen met superhelden (en -schurken) van onze aarde.

Glitch (twee seizoenen)

De onverklaarbare terugkeer van zes overleden plaatselijke inwoners die nu in topvorm zijn, vormt voor een politieagent en een dokter een emotioneel geladen mysterie. Daarnaast zijn een hoop mensen ook verdergegaan in hun leven en die keuzes zorgen nu ook voor worsteling en wrijving. Het tweede seizoen staat nu in z’n geheel op Netflix, dus je kunt in één weekend checken wat er nou precies aan de hand is in de serie Glitch. Check ook vooral de onderstaande trailer om een goede indruk te krijgen van wat je mag verwachten.

Family Guy (zes seizoenen)

Mocht al het bovenstaande een beetje te serieus zijn, dan kun je je dit weekend ook wagen aan een nieuw seizoen van Family Guy. Deze satirische animatieserie heeft Peter en z’n gezin in de hoofdrol, waaronder een geniale baby, een pratende hond, een domme tienerzoon en een onzekere dochter. Zijn vrouw is vaak degene die de boel bij elkaar houdt, maar ook zij knapt zo nu en dan. Vanaf nu kun je het vijftiende seizoen van de komische serie bekijken, naast de seizoenen tien tot en met veertien. Niet geschikt voor tere zieltjes.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.