Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Derde seizoen van Stranger Things verschijnt pas in 2019’

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2017, 10:40 CategorieStreamingdiensten

David Harbour, een acteur in de serie Stranger Things, heeft in een interview laten weten dat het derde seizoen mogelijk pas in 2019 verschijnt. Dat zou dus betekenen dat je langer dan een jaar moet wachten op het nieuwe seizoen van deze hitserie.

Derde seizoen van Stranger Things

Heb je het tweede seizoen van Stranger Things nog op dezelfde dag van release helemaal bekeken en kun je niet wachten op het nieuwe seizoen, dan hebben we helaas slecht nieuws. David Harbour, een acteur in de serie, heeft in een interview met Variety namelijk laten weten dat het derde seizoen mogelijk pas in 2019 verschijnt. Het was al bekend dat Netflix dat derde seizoen had besteld, dus dat is op zich niets nieuws. Maar mogelijk moeten we dus meer dan een jaar gaan wachten om te zien wat er nu gaat gebeuren met de kids.

Op dit moment zijn scriptschrijvers Ross en Matt Duffer nog bezig met het pennen van het script voor het derde seizoen. En zoals het er nu naar uitziet zullen de opnames pas in april van start gaan. De Duffer-broers nemen graag de tijd voor hun projecten. Het zou zomaar kunnen zijn dat ze nu twaalf tot veertien uur aan het schrijven en bedenken zijn, per dag. Of andere projecten van de acteurs, zoals Harbours rol in de nieuwe Hellboy-film, nog invloed gaan hebben op de releasedatum, is op moment van schrijven helaas onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.