Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bright met Will Smith en Joel Edgerton nu te zien op Netflix

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 13:20 CategorieStreamingdiensten

Vanaf vandaag is Bright te zien op Netflix. De film met Will Smith en Joel Edgerton is de eerste blockbuster-film van de streamingdienst.

Netflix heeft natuurlijk al veel films onder het eigen label uitgebracht, maar geen film met een budget van maar liefst 90 miljoen dollar. Een film als Okja verscheen eerder dit jaar als Netflix Original, maar moest het doen met de helft van het budget van Bright. De streamingdienst zet daarom hoog in op de sciencefiction-film en schakelde David Ayer (o.a. Suicide Squad en Fury) in als regisseur.

Bright nu te zien op Netflix

De film gaat over een alternatief universum, waar mensen en fantasiewezens als orcs, elven, dwergen en centaurs naast elkaar leven. Thema’s als discriminatie spelen een rol, waarbij sommige fantasiewezens als tweederangs burgers worden behandeld, terwijl elven in alle luxe kunnen leven. De film speelt zich af in Los Angeles, waar twee agenten (Will Smith als menselijke agent en Joel Edgerton als orc) een oud object vinden, waarna vervolgens een oorlog losbarst.

Naast Will Smith en Joel Edgerton hebben ook Noomi Rapace, Lucy Fry en Jay Hernandez een rol in de film. De film combineert sciencefiction met actie en moet dé hit van dit najaar worden. Of het Netflix gelukt is om een topfilm af te leveren kun je nu zelf gaan bekijken. De Netflix Original Bright is vanaf nu te zien op Netflix.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.