Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

B&O PLAY kondigt Beoplay M3 luidspreker aan

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2017, 16:23 CategorieLuidsprekers

B&O PLAY voegt vandaag het compactste lid aan zijn draadloze luidsprekerfamilie toe, de Beoplay M3. De M3 is een stand-alone draadloze speaker maar kan ook in een multiroomopstelling met andere speakers uit het assortiment gebruikt worden.

De architectuur van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet, aldus B&O. Rondom de ovale vorm lopen lijnen die de aandacht vestigen op de verwisselbare cover waarmee je de Beoplay M3 kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur. De M3 wordt geleverd met een cover van een hoogwaardige, akoestisch transparante wolmix of een cover van geparelstraald, geanodiseerd aluminium met het herkenbare gatenpatroon van B&O PLAY. De behuizing, met daarin de akoestische kamer, van de M3 is van stijf polymeer. De basis is van zachter polymeer, waardoor de luidspreker stabiel staat en los wordt gekoppeld van het oppervlak waarop hij staat.

De audiokwaliteit wordt gegarandeerd door onder meer digitale geluidsverwerking (Digital Sound Processing – DSP), adaptive bass linearization (ABL) en het beschermingsmechanisme tegen mechanische en thermische overbelasting. De Beoplay M3 bevat één 3,5-inch long stroke mid/woofer. De driver is naar voren gericht, waarbij gebruik wordt gemaakt van een akoestische reflector. De hoge tonen worden verzorgd door een ‘soft dome’ tweeter die gebruikmaakt van neodymium magneten.

Je kunt ervoor kiezen om muziek direct af te spelen via Bluetooth, muziek rechtstreeks naar de luidspreker te streamen vanaf een smartphone of tablet, of de luidspreker verbinding te laten maken met wifi voor een multiroom-opstelling. Via wifi kun je muziek naar alle multiroom-luidsprekers van B&O PLAY of van Bang & Olufsen streamen die je in huis hebt. Met één intuïtieve app op een smartphone of tablet kun je vervolgens alle luidsprekers bedienen. De Beoplay M3 wordt geleverd met Chromecast Built-in en biedt ondersteuning voor Beolink Multiroom, Apple AirPlay en QPlay 2.0. De speaker biedt vanaf 2018 ook ondersteuning voor AirPlay 2 van Apple, waardoor je audio tegelijkertijd naar meerdere luidsprekers kunt sturen, mits deze compatibel zijn met AirPlay.

De Beoplay M3 wordt in twee kleuren geïntroduceerd: Natural en Black. Later volgen er seizoenskleuren. De draadloze luidspreker is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro, de muurbeugel voor 49 euro, de verwisselbare wollen cover voor 59 euro en de verwisselbare aluminium cover voor 69 euro. Alles is vanaf 9 november 2017 verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.