Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bestel nu het FWD Jaarboek 2018 en maak kans op een Focal koptelefoon

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2017, 13:54 CategorieHomecinema Magazine

2017 loopt weer op zijn einde en dat betekent dat FWD weer met het grote jaarboek komt. Voor de fan van consumentenelektronica is dit hét boek dat niet in de kast mag ontbreken.

FWD Jaarboek 2018

In dit boek vind je honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de meest interessante ontwikkelingen van 2017. Ook kijken we in het jaarboek vooruit naar 2018, bespreken we de belangrijkste trends en zetten we de beste muziek en films van dit jaar voor je op een rij.

In de nieuwe editie van het jaarboek kijken we onder meer naar de KEF Reference 5-serie, de Samsung Galaxy Note 8 smartphone, de Neato D5 robotstofzuiger en de LG E7V oled tv. Natuurlijk gaan we ook dieper in op diverse onderwerpen, waaronder oled vs lcd, en gaan we op bezoek bij enkele mooie hifi-winkels.

Het jaarboek kan los als pre-order reeds gereserveerd worden, of komt als extraatje bij een abonnement op FWD Magazine.

Speciale actie

Het FWD Jaarboek 2018 komt eind december uit, maar als je nu jouw exemplaar al reserveert en je gegevens achterlaat dan maak je kans op een Focal Listen Wireless headphone ter waarde van 259 euro. We verloten één exemplaar onder alle mensen die het jaarboek besteld hebben.

Update: De presale is reeds voorbij. Het jaarboek is nu bestellen op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.