Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon Prime Video-app voor Android TV in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2017, 12:47 CategorieStreamingdiensten

Google en Amazon zijn de laatste tijd niet de beste vrienden. Amazon verkocht geen producten van Google meer (Chromecast) en Google zette de ondersteuning van YouTube op Amazon-producten stop.

De laatste tijd lijkt de verstandhouding echter weer iets beter. Amazon verkoopt weer Google-producten en nu heeft het bedrijf de Amazon Prime Video-app voor Android TV in de Play Store gezet. Er is echter één maar. Het lijkt op dit moment niet mogelijk om de Amazon Prime Video-app te installeren, want geen enkel apparaat lijkt compatibel, aldus Android Police.

Geen compatibel apparaat te vinden

De app verscheen twee dagen geleden in de Play Store en heeft nog maar enkele honderden installaties gehad. Misschien is de lijst met ondersteunde apparaten niet bijgewerkt of is de app nog niet gereed voor het grote publiek.

Amazon Prime Video staat echter wel voorgeïnstalleerd op sommige Android-apparaten. Onder andere Nvidia (Shield) en Sony hebben een deal gesloten met Amazon om de Amazon Video Prime-app mee te leveren met hun Android TV-producten. De tijd zal het leren of de app ook voor een groter publiek beschikbaar zal worden.

Amazon Prime Video is de streamingdienst van webwinkel Amazon. Bekende series zijn The Man in the High Castle en The Grand Tour. De streamingdienst is al wel beschikbaar op Apple TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.