Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon Music Unlimited nu ook beschikbaar in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2017, 15:22 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft bekendgemaakt dat de muziekstreamingdienst Amazon Music Unlimited nu ook in Nederland en België verkrijgbaar is. De streamingdienst biedt geïnteresseerden twee abonnementen aan: eentje van 9,99 euro en eentje van 14,99 euro per maand.

Amazon Music Unlimited in Nederland en België

Vandaag lanceert Amazon Music Unlimited in Nederland, België en 26 andere landen over heel de wereld. Hiermee krijg je toegang tot de on-demand streamingservice van Amazon, met meer dan veertig miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en gepersonaliseerde zenders samengesteld door Amazon Music-experts. De Amazon Music-app is beschikbaar voor iOS, Android, PC, Fire TV en via elke webbrowser op www.amazonmusic.com. Er is een abonnement voor één persoon (9,99 euro) en zes familieleden (14,99 euro) beschikbaar.

Op moment van schrijven is het nog niet zo dat de app is geoptimaliseerd voor Nederlandssprekende landen, dus je zult de applicatie in het Engels (of Frans, Duits, Spaans, Italiaans of zelfs Japans) moeten gebruiken. Verder zijn gebruikers in staat muziek te downloaden en offline te beluisteren, waardoor je dus niet altijd een internetverbinding nodig hebt. Of Amazon Music Unlimited ook zijn eigen app krijgt op PlayStation 4 of Xbox One, zoals Amazon Prime Video bijvoorbeeld inmiddels wel heeft, is vooralsnog onbekend.

Wanneer je een abonnement hebt, dan kun je de dienst koppelen aan in totaal tien apparaten.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    08 december, 2017 om 21:21

    Hoor wel veel commentaar op internet negatief over Amazone niet zo n best bedrijf dus

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.