Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Volgende grote dashboard-update voor Xbox One nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 9:24 CategorieGaming

Het is voor mensen met een Xbox One-spelcomputer nu mogelijk de volgende grote dashboard-update te downloaden. Deze update brengt wederom een aantal functies met zich mee, waaronder de mogelijkheid games te verbergen op je profiel — mits je geen achievements gehaald hebt.

Download de dashboard-update voor Xbox One

De update is wekenlang getest door verschillende mensen van de twee programma’s die daarvoor bedoeld zijn, maar nu kan iedereen de update downloaden voor zijn of haar Xbox One, ongeacht het model dat je thuis hebt staan. Hieronder zetten we alle veranderingen en nieuwe mogelijkheden op een rijtje.

  • Console-instellingen opslaan in de cloud – je kunt deze instellingen downloaden naar een andere of nieuwe Xbox, zodat je snel toegang krijgt tot je eigen instellingen.
  • Console instellen via Android- of iOS-app – je kunt de console verder instellen via de app op Android of iOS, op het moment dat de console bezig is met het downloaden van allerlei updates.
  • Clubs toevoegen aan het thuisscherm.
  • Je kunt nu games cadeau doen aan je vrienden vanuit de vernieuwde Microsoft Store. Dat geldt ook voor downloadable content, de Game Pass en Xbox Live.
  • Meer opties voor ouders – er is nu een optie waarmee kinderen aan ouders kunnen vragen of ze een bepaalde game of app willen kopen of downloaden.
  • Kinderen meer tijd geven om te spelen – wanneer je een beperking op de gametijd van de kinderen hebt ingesteld, dan kunnen ze nu via e-mail om meer tijd vragen.
  • Games verbergen op je profiel – je kunt nu de games op je Xbox-profiel verbergen wanneer je er nog geen achievements in hebt gehaald (dit werkt niet voor games waar je nu gamerscore hebt, maar wel achievements hebt ontgrendeld).
  • Fix voor hdr-problemen met Blu-ray-speler (maar nog niet voor de Netflix-app).

De update kan nu elk moment arriveren. Waarschijnlijk is die er al wanneer je je Xbox One aanzet vandaag of dit weekend. Vergeet ook niet de Black Friday-deals te checken op je console, er zitten namelijk een aantal mooie deals tussen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.