Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Star Wars in 4DX en Dolby Cinema bij Pathé De Kuip en De Munt

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2017, 12:15 CategorieFilms

Star Wars: The Last Jedi is vanaf 13 december in de bioscoop te zien en is de eerste film die te kijken is in 4DX en Dolby Cinema. Je kunt vanaf nu kaartjes kopen voor deze voorstelling van The Last Jedi, die je in Pathé De Kuip en De Munt kunt bekijken.

Star Wars: The Last Jedi in 4DX en Dolby Cinema

Pathé De Kuip in Rotterdam en Pathé De Munt in Amsterdam bieden filmliefhebbers vanaf december Dolby Cinema én – als eerste bioscopen in Nederland – 4DX aan. Bewegende stoelen, geuren en weersimulaties, zoals regen, wind, sneeuw en onweer, lopen synchroon met de actie op het scherm en moeten voor een ongekende ervaring zorgen. Dolby Cinema is een concept van optimaal beeld (Dolby Vision), ultiem geluid (Dolby Atmos) en inspirerend design. En Star Wars: The Last Jedi gaat dit allemaal ondersteunen.

Nieuwe personages uit The Force Awakens (het vorige deel) sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. Het epische avontuur The Last Jedi onthult eeuwenoude mysteries over The Force en schokkende openbaringen uit het verleden. In de hoofdrollen spelen Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Laura Den en Benicio Del Toro. De regie is in handen van Rian Johnson.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    30 november, 2017 om 11:08

    Zal wel een duur kaartje zijn dan paraplu en regen kleding aan.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.