Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos-speakers zijn nu te bedienen vanuit app van Tidal

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 9:15 CategorieLuidsprekers

Mensen met een abonnement op Tidal en Sonos-speakers in huis, kunnen de muziek van de streamingdienst direct naar de speakers sturen. Dat betekent dat je niet per se afhankelijk bent van de applicatie van de speakerfabrikant, die vaak nog een beetje omslachtig kan aanvoelen.

Bedien Sonos vanuit de app van Tidal

Het is voor de mensen met een abonnement op Spotify ontzettend gemakkelijk om de muziek via de speakers van Sonos af te spelen, omdat er een directe integratie aanwezig is. Zo zijn abonnementshouders niet direct afhankelijk van de app van de speakerfabrikant, die vaak nog een beetje als omslachtig wordt omschreven. In de VS kunnen mensen met een abonnement op Pandora sinds deze week hetzelfde doen. Maar gebruikers wereldwijd met een abonnement op Tidal hebben nu dezelfde mogelijkheden tot hun beschikking gekregen.

Dit is goed nieuws voor de mensen met een abonnement op Tidal, voor de hoogwaardige muziekkwaliteit, en de speakers van het merk Sonos in huis. Ook deze gebruikers zijn nu dus niet meer afhankelijk van de Sonos-applicatie, waardoor de ervaring van het gebruik van de muziekstreamingdienst nu dus gelijk is, ongeacht de opstelling die je gebruikt. Mensen met een abonnement op Apple Music, een andere grote muziekstreamingdienst, moeten het nog altijd zonder integratie doen. Wellicht komt daar volgend jaar verandering in.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.