Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Plex op Apple TV 4K ondersteunt nu 4k-video, flac en hevc

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2017, 9:39 CategorieStreamingdiensten

Plex heeft onlangs twee updates uitgebracht voor de applicatie op Apple TV 4K, waardoor er nu ondersteuning is voor 4k-video. Ook is er ondersteuning toegevoegd voor muziek in de compressietechniek flac. De andere update staat in het teken van hevc.

Download de update voor Plex op Apple TV 4K

Plex is een handige streamingdienst waarmee je in je eigen thuisnetwerk allerlei media van een NAS of pc naar andere apparaten kunt streamen. Eén apparaat stel je in als server, terwijl je op een ander apparaat de app van de dienst downloadt (of je gaat naar het ip-adres in een browser), waarna je de content kunt bekijken. Zoals bijvoorbeeld op je Apple TV 4K. Eigenaars van zo’n apparaat met de app aan boord kunnen nu twee updates verwachten die ondersteuning toevoegen voor content in 4k, maar ook flac en hevc.

Dat betekent dus dat de app je in staat stelt video’s in 4k-kwaliteit te streamen over je netwerk naar je Apple TV 4K. De ondersteuning voor de compressietechniek voor muziek, flac, is beschikbaar voor tvOS 11 en dat betekent dat je ook met het vorige model van de populaire mediaspeler van de content kunt genieten. Datzelfde geldt ook voor hevc-content, die wordt geleverd middels de tweede update. Ook deze update is beschikbaar voor tvOS 11 en dus niet alleen voor de Apple TV 4K. Er is echter nog geen ondersteuning voor hdr-video.


€ 188,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 209,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 219,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.