Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek TV Anywhere Wireless HD biedt draadloze HDMI-signaaloverdracht

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2017, 12:48 CategorieAccessoires

Niet iedereen kan tientallen meters kabels in huis leggen, zeker als het om HDMI gaat. Extreem lange HDMI-kabels zijn vrij prijzig dus wordt er vaak gekeken naar draadloze oplossingen. De Marmitek TV Anywhere Wireless HD biedt draadloze HDMI-signaaloverdracht van aangesloten audio-video apparatuur naar een tv of projector. Het HDMI signaal gaat door muren en plafonds, zonder kwaliteitsverlies of merkbare vertraging.

Op deze manier wordt het heel eenvoudig om televisie te kijken op zolder of je televisie te plaatsen waar je maar wilt zonder rekening te houden met de beschikbare tv aansluiting. Door infrarood retour blijft de tv-decoder of andere aangesloten HDMI-apparatuur altijd bedienbaar, ook wanneer deze uit het zicht staat.   

De Marmitek TV Anywhere Wireless HD bestaat uit een zender (transmitter) en een ontvanger (receiver). De zender sluit je aan op een willekeurige HDMI-bron, zoals een tv-decoder, mediacenter pc of Blu-ray speler. Op de (2e) tv sluit je de ontvanger aan en de set is klaar voor draadloze HDMI overdracht.

De zender van de HDTV Anywhere Wireless HD beschikt over een extra doorlusuitgang (loopthrough) waardoor je geen HDMI-uitgang op de HDMI-bron verliest. Zo kun je op de zender naast de HDMI-bron ook een (1e) televisie aansluiten. Via deze zogenaamde doorlusverbinding kun je op twee locaties in huis tegelijkertijd naar dezelfde film of serie kijken én hoef je geen kabels te wisselen wanneer je de ene keer voetbal wilt kijken in de woonkamer en de andere keer bijvoorbeeld in het tuinhuis. De Marmitek TV Anywhere Wireless HD komt met een gratis app waarmee het kopie signaal ook binnenshuis te ontvangen is op een smartphone of tablet. 

De Marmitek TV Anywhere Wireless HD kost 199,95 euro en is per direct te koop.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  17 november, 2017 om 17:53

  Ik heb de MARANTZ SR 6012.
  9.1 boxen. Alles kef en Rel sub.
  Ziggo met de horizonbox.
  Oppo 203 blu-ray speler met mediaspeler in een.
  OLED tv van LG. C7.
  ALLES GOED AFGEREGELD EN DAN HEB JE OOK EEN PRACHTIGE SET STAAN EN FILMS ZIJN FANTASTIES.
  Kost wel wat maar ik heb er veel plezier van van film tot klassieke muziek enz.
  Alles wordt straks wel 4 K ben er met de marantz en lg en oppo wel voorbereid op jaren verder door dat zij het wel ondersteunen met updates.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.