Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #125

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2017, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van Godless.

Godless (één seizoen)

Het is 1880. Frank Griffin is een boef in het Amerikaanse Wilde Westen met één doel voor ogen: zijn voormalig partner te pakken zien te krijgen. Roy Goode, zoals de vijanden van Griffin heet, houdt zich schuil op een boerderij. Ondertussen komt Griffin terecht op een bijzondere plek in New Mexico, genaamd La Belle. Om onverklaarbare redenen leven er alleen maar vrouwen in deze stad. De tagline van deze serie is dan ook heel toepasselijk ‘Welcome to no man’s land’. Een serie die je waarschijnlijk in één keer afkijkt.

Argon (één seizoen)

We hebben er steeds vaker mee te maken in de echte wereld: fake news, oftewel nepnieuws. Daarom is het maar goed dat er ook nog goede journalisten bestaan, die hun best doen om de waarheid boven tafel te krijgen. Dat is waar de Zuid-Koreaanse serie Argon (A-reu-gon) over gaat. Ook in de wereld van deze spannende televisieserie is er veel provocerend en misleidend nieuws aanwezig, en dus neemt een team van gedreven onderzoeksjournalisten het op zich de waarheid te achterhalen. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen van ongeveer een uur.

Brian Regan: Nunchucks and Flamethrowers (2017)

Als je dit weekend zin hebt om eens een avondje te lachen over de meest uiteenlopende dingen, dan doe je er goed aan de cabaretvoorstelling van Brian Regan te kijken, genaamd Nunchucks and Flamethrowers. Dit is een splinternieuwe en exclusieve show van Netflix. Brian Regan tilt herkenbare familiehumor naar nieuwe hoogten met grappen over bordspellen, elastiek in ondergoed en zoeken naar hotdogs op de verkeerde plekken. Maar wereldproblematiek wordt ook niet overgeslagen — en er worden zelfs oplossingen aangedragen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.